image description

Pianistul și compozitorul Bogdan Ota în concert la Biserica „Sfântul Mihail” din Cluj-Napoca. PIANO BY CANDLELIGHT, o poveste muzicală ce radiază magie și emoție pură

 Pe data de 20 iunie 2014, începând cu ora 19:00, pianistul și compozitorul Bogdan Ota, acompaniat de Radu Cotoman (vioară) și Emerich Ghercă (violoncel) va concerta la Biserica “Sfântul Mihail” din Cluj-Napoca.

Compozitorul, cunoscut pentru anvergura concertelor sale, a optat de această dată pentru varianta acustică astfel încât gingășia lucrărilor muzicale special alese pentru acest eveniment să adere cu ușurință la sufletul spectatorului.

Biletele s-au pus în vânzare la casa de bilete a Operei Maghiare Cluj, tel. rezervări 0264-593.468 și la Biserica „Sfântul Mihail”. Preț bilet: 40 de lei

image description

Pianistul și compozitorul Bogdan Ota în concert la Sala Traube din Mediaș. PIANO BY CANDLELIGHT, o poveste muzicală ce radiază magie și emoție pură

Pe data de 19 iunie 2014, începând cu ora 19:00, pianistul și compozitorul Bogdan Ota, acompaniat de Radu Cotoman (vioară) și Emerich Ghercă (violoncel) va concerta în premieră la Mediaș, la Sala Traube.

Compozitorul, cunoscut pentru anvergura concertelor sale, a optat de această dată pentru varianta acustică astfel încât gingășia lucrărilor muzicale special alese pentru acest eveniment să adere cu ușurință la sufletul spectatorului.

Biletele s-au pus în vânzare la Sala Traube, tel. rezervări 0369-445.023. Preț bilet: 20 de lei

image description

Pianistul și compozitorul Bogdan Ota în concert pe scena Filarmonicii Brașov. EnergoBit aduce la Brașov spectacolul UNITED, o poveste magică despre frumusețe, spirit și emoție

UNITED, o co-producție de excepție semnată Bogdan Ota și Filarmonica Brașov, sub bagheta dirijorului Iulian Rusu, va avea loc pe 13 iunie, ora 19:00 la sala Patria.

Peste 80 de artiști se întâlnesc într-un spectacol emoționant despre conexiunea spirituală dintre oameni și depășirea iluziei separării. Povestea pusă în scenă de compozitor este o călătorie în subconștientul fiecăruia dintre noi, destinația finală fiind esența noastră – Iubirea. Muzica devine astfel coloana sonoră a acestei călătorii interioare și reușește să recreeze legătura sufletească profundă dintre oameni, dincolo de orice bariere fizice, mentale, etnice, religioase sau geografice. Spectacolul va purta publicul prin istorie, lumea basmelor, muzică de film și povești de iubire. 

Preț bilet: 50 ron. Biletele se găsesc la casa de bilete a Filarmonicii Brașov. Tel. rezervări: 0757.962.684

image descriptionARTĂ PENTRU SUFLET, cu BOGDAN OTA & FRIENDS, 28 mai, ora 19:00, Palatul Culturii, Tîrgu Mureș

STIMAȚI DOMNI, STIMATE DOAMNE !

Am fi dorit să vă spunem câte operaţii am avut în anul 2014, câte intervenţii dificile, câte reuşite şi câte insuccese…. Am fi vrut să vă spunem câtă dăruire există din partea medicilor şi câte nopţi nedormite în clinică aduc împreună rezidenţi, specialişti, profesori. Am fi vrut poate să vă spunem şi despre cei care nu ne fac întodeauna cinste, dar şi despre cei a căror muncă este esenţială: medici, colegi, oameni despre care nu scriu gazetele, nu sunt văzuţi la ştiri, dar ale căror mâini şi suflete salvează oameni. Mulţi oameni!

Vă scriem în speranţa că vă veţi număra printre prietenii de care avem acum atâta nevoie. Începând cu anul 2014, la Tîrgu Mureş, vom putea să salvăm destine prin transplant de ligament, transplant de cornee, transplant de ţesut osos. Pentru aceasta mai avem nevoie de două aparate – microscop specular (necesar transplantului de cornee), și moară de os și accesoriile aferente (necesare obţinerii ţesutului osos ce va fi transplantat), în valoarea totală de 30.000 de euro.

DRAGI PRIETENI, ne puteţi ajuta cu o donaţie în contul RO 18 MILB 0000 0000 0476 7247, deschis pe numele Asociației Transilvane pentru Cultură, sau prin cumpărarea unei invitații la concertul caritabil susţinut de Bogdan Ota & Friends. Beneficiarul acestui concert este Spitalul Clinic Judeţean Mureș. Spectacolul va avea loc miercuri, 28 mai, orele 19.00, la Palatul Culturii din Tîrgu Mureş.

În aceeași seară, în incinta Palatului de Cutură, veţi putea participa la o expoziţie de obiecte de artă cu licitaţie, fondurile astfel obținute fiind destinate achiziției aparatelor medicale menționate.

Vă mulţumim şi vă aşteptăm cu drag.

SPITALUL CLINIC JUDEȚEAN MUREȘ 

Dr. Ovidiu BUTUC – manager  

Dr. Ovidiu GÎRBOVAN – dir. medical 

ASOCIAȚIA TRANSILVANĂ PENTRU CULTURĂ

Dr. av. Raul Felix HODOȘ – președinte

Invitațiile pot fi achiziționate de la distribuitori sau la nr. de tel. 0728.177.665. Valoarea invitației este de 100 de lei.

Afis Sunete de bucurie - eveniment caritabil, 27 maiSUNETE DE BUCURIE – concert caritabil cu pianistul Bogdan Ota

 CromArt, formată din masteranzi ai Univ. „Al. Ioan Cuza” Iași, împreună cu Asociația Salvați Copiii, filiala Iași, vă invită la evenimentul caritabil Sunete de bucurie, care va avea loc pe data de 27 mai 2014, la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 19:30. Protagonistul spectacolului este pianistul și compozitorul Bogdan Ota, care va fi acompaniat de violoncelistul Emerich Ghercă şi violonistul Radu Cotoman.

Donațiile colectate în urma evenimentului vor fi folosite în scopul facilitării accesului la educație al copiilor nevoiași de la Centrul Educațional al Asociației Salvați Copiii Iași, prin achiziționarea echipamentelor necesare pentru o mai bună desfășurare a activităților la care aceștia participă zilnic: produse de igienă și sănătateîncălţăminte, rechizite și multimedia. De asemenea, pentru ca ei să beneficieze de bucuria copilăriei, o parte din fonduri vor fi utilizate pentru a le oferi acestora o excursie în zona Moldovei, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Accesul în sală se face pe baza unor invitații de donație, care pot fi achiziționate din Iulius Mall (etajul II)Librăria „Cărturești” (Palas Mall), Centrul Comercial Felicia și cortul special amenajat din Piața Unirii. Mai multe detalii despre eveniment: pe pagina de Facebook Sunete de bucurie și pe www.sunetedebucurie.com. Pentru rezervări: +40744585693.

image descriptionPianistul și compozitorul Bogdan Ota în concert pe scena Filarmonicii „Dinu Lipatti” din Satu-Mare. PIANO BY CANDLELIGHT, o poveste muzicală ce radiază magie și emoție pură

 Pe data de 22 mai 2014, începând cu ora 19:00, pianistul și compozitorul Bogdan Ota, acompaniat de Radu Cotoman (vioară) și Emerich Ghercă (violoncel) va concerta în premieră la Filarmonica “Dinu Lipatti” din Satu-Mare.

Compozitorul, cunoscut pentru anvergura concertelor sale, a optat de această dată pentru varianta acustică astfel încât gingășia lucrărilor muzicale special alese pentru acest eveniment să adere cu ușurință la sufletul spectatorului.

Biletele s-au pus în vânzare la casa de bilete a Filarmonicii, tel. rez.: 0768.601.779. Preț bilet: 30 de lei

image descriptionPianistul și compozitorul Bogdan Ota în concert la Sinagoga Bistrița. PIANO BY CANDLELIGHT, o poveste muzicală ce radiază magie și emoție pură

 Pe data de 21 mai 2014, începând cu ora 20:00, pianistul și compozitorul Bogdan Ota, acompaniat de Radu Cotoman (vioară) și Emerich Ghercă (violoncel) va concerta în premieră la Sinagoga Bistrița.

Compozitorul, cunoscut pentru anvergura concertelor sale, a optat de această dată pentru varianta acustică astfel încât gingășia lucrărilor muzicale special alese pentru acest eveniment să adere cu ușurință la sufletul spectatorului

Biletele s-au pus în vânzare la Sinagoga Bistrița. Preț bilet: 30 de lei

image descriptionPianistul și compozitorul Bogdan Ota în concert pe scena Filarmonicii de Stat Oradea. PIANO BY CANDLELIGHT, o poveste muzicală ce radiază magie și emoție pură

 Pe data de 14 mai 2014, începând cu ora 19:00, pianistul și compozitorul Bogdan Ota, acompaniat de Radu Cotoman (vioară) și Emerich Ghercă (violoncel) va concerta în premieră la Oradea, pe scena Filarmonicii de Stat.

Compozitorul, cunoscut pentru anvergura concertelor sale, a optat de această dată pentru varianta acustică astfel încât gingășia lucrărilor muzicale special alese pentru acest eveniment să adere cu ușurință la sufletul spectatorului.

În deschiderea serii artistul a invitat un talent de excepție de pe plan local, în persoana elevei Estera Fărăgău, câștigătoarea unor premii importante la competiții de pian din țară.

Fanii orădeni ai artistului vor avea parte de o surpriză importantă cu ocazia acestui concert. Pe lângă lucrările muzicale incluse pe primul său CD intitulat ”Day of Wrath”, produs de casa de discuri Electrecord, Bogdan Ota va prezenta în primă audiție compoziții ce vor fi incluse pe viitorul său album.

Biletele s-au pus în vânzare la casa de bilete a Filarmonicii, tel. rezervări: 0259/430.853 sau 0728.078.721. Preț bilet: 30 ron

 Interviu Bogdan Ota – Doxologia Media


Interviu Bogdan Ota – Digi TV

BCII_mailer_

On the 21st of March the Heart Institute of Cluj-Napoca organises a charity ball in order to raise funds for acquiring new medical equipment. Bogdan Ota has joined this cause, inviting all his sponsors, partners and fans to support this important initiative. He will be playing in a trio formula, together with violinist Radu Cotoman and cellist Emerich Ghercă the acoustic version of his most known compositions, adapted and re-written specially for this performance.

Institutul Inimii ”Nicolae Stăncioiu” din Cluj-Napoca s-a dezvoltat continuu de la înființarea sa din anii ’90, la ora actuală având capacitatea de a diagnostica și trata cardiologic neinvaziv precum și chirurgical toată gama patologiei cardiovasculare. De asemenea, este bază de învătământ a Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu”, prin Catedrele de Cardiologie și Chirurgie Cardiovasculară și Toracică.
Dr. Adrian Molnar, director medical al instituţiei, este unul dintre chirurgii de excepţie ai Institutului Inimii din Cluj-Napoca. Personalitate plurivalentă, în clinică el tentează practic limitele; perseverent, întemeiat pe o riguroasă documentare, el vine în întâmpinarea mizei majore indusă de actul riscant care merge pe firul subţire dintre viaţă de moarte. Reconstruieşte efectiv viaţa cu ajutorul bisturiului, s-a specializat în chirurgie coronariană şi valvulară prin doctorat şi stagii în prestigioase clinici din întreaga lume.
Mai jos se poate regăsi invitația pe care d-nul dr. Molnar Adrian o adresează tuturor celor care vor să participe și să contribuie la dezvoltarea viitoare a Institutului Inimii.

”Am plăcerea de a vă invita la Balul Caritabil < Împreună pentru Inima Transilvaniei > ce vine în sprijinul Institutului Inimii din Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc în data de 21 martie 2014 la Grand Hotel Italia, începând cu orele 19.00. Vă aștept pe dumneavoastră, cei care ne apreciați, ne iubiți și sunteți convinși că suntem aici pentru a vă ajuta, pentru a reda speranța unei vieți mai bune, să contribuiți în limitele posibilităților dumneavoastră la formarea unui fond din care Insitutul să achiziționeze câteva dintre următoarele aparate, de care are urgentă nevoie”:

• 2 ecografe de înaltă performanță
• trusa de chirurgie cardiacă minim invazivă
• 1 angiograf
• 1 aparat de circulație extracorporeală
• 1 aparat de radiodiagnostic digital
• 1 aparat de dializă renală

Invitatul special al evenimentului, Bogdan Ota, este unul dintre cele mai sonore nume din industria muzicală contemporană și unul dintre artiștii români cu cea mai spectaculoasă ascensiune din ultimii ani.

Prezența dumneavoastă la acest eveniment ne încântă și ne onorează în același timp.

Cu deosebita considerație,
Dr. Adrian Molnar
Director Medical
Institutul Inimii Cluj-Napoca

În data de 21 martie 2014 la Grand Hotel Italia, începând cu orele 19.00, aveți ocazia să contribuiți cu o mică parte la Institutul ce v-ar putea salva viața într-o bună zi.

Participarea dumneavoastră se face prin confirmarea prezenței la adresa
institutulinimii@medevents.ro sau la numarul 0724 025 855 și prin achitarea taxei de participare de 450 de ron sau 100 de euro în unul din conturile:

FUNDAȚIA INIMA TRANSILVANIEI
Alpha Bank
RON: RO97BUCU1021215614092RON
EURO: RO90BUCU1021215614093EUR

Donațiile pentru sprijinul Institutului Inimii din Cluj-Napoca se pot face în conturile Fundației “Inima Transilvaniei” de mai sus.

 

afis_concert_UNITED_Iasi 26-27 Feb. 2014, Iasi

Bogdan Ota & Nordic Sonata Orchestra, concert UNITED, a co-production with TVR Iasi

Tickets are now available at the ticket office of the Casa de Cultura a Studentilor Iasi and in Palas Mall (in this location only starting with Feb. 12). More info here:  http://bogdanota.com/web/?p=841

UNITED, un spectacol total de sunet, lumini și efecte speciale semnat Bogdan Ota in co-productie cu TVR Iasi, va avea loc pe 26 și 27 februarie, ora 19:00 la Casa de Cultură a Studenților Iași.

Biletele se gasesc la agentia de bilete a Casei de Cultura a Studentilor si in Palas Mall (in aceasta locatie doar incepand cu 12 februarie). Pentru mai multe informatii accesati urmatorul link:  http://bogdanota.com/web/?p=841

 

Arta pentru Suflet - Bogdan Ota Botosani ok20 Decembrie 2013 – Botosani

Bogdan Ota & Friends

Arta pentru Suflet

O mana de ajutor pentru copii bolnavi din Botosani cu participarea Grupului Mellody Botosani, coord. Paul Ciprian Mihai

 

 

 

 

 

afis arta pt suflet - A3 - preview

10 Decembrie 2013 – Cluj Napoca

Bogdan Ota & Friends

Arta pentru Suflet

Concert Caritabil pentru sustinerea Centrului de Ingrijiri Paliative “Sfantul Nectarie”

 

 

 

 

lightbox title

31.oct.2013

Cluj Napoca – Concert United

Co-production of Bogdan Ota and Nordic Sonata Orchestra, Hungarian Opera House, TVR Cluj.

 

Bogdan Ota – Day Of Wrath (The First CD)

8.99 EURO

The composer and pianist Bogdan Ota released his first album on 11thof October 2012 in Botosani, Romania.

PURCHASE  CD NOW!
cd-case-bogdan-ota-day-of-wrath
“Each piece of music found on Day of Wrath is full of emotion and tells a story.  This is more than just instrumental music that can play idly in the background.  Bogdan Ota has created a masterpiece of sound that fills your ears with breathtaking beauty.  This is music that you can’t forget once you’ve heard it, and once you’ve heard it, you’ll want to play it again and again.”
Andrea Guy, music reviewer at Mossip
“Bogdan Ota is a composer in rarified air.  He moves with a musical deftness and understanding of compositional structure that is not often found.  Soaring and emotive themes lay down beside quiet passages as if all were of the same water and molded together.  Day of Wrath makes one thing very clear:  Any discussion about a natural successor to John Williams is incomplete without considering the name of Bogdan Ota”
Wildy Haskell, editor at Wildy’s World and reviewer at Indie-Music.com
“While this disc is hard to pin down, it’s also brilliant.  It wouldn’t be out of the question to call it a masterpiece.  It’s that good.  Frankly, one needs to be a fan of instrumental music to enjoy this album, but it really does capture the listener and make it hard to ignore the music.  This is an exceptional set
G. W. Hill, writer at All Music Guide, and chief editor at Music Street Journal
“Bogdan Ota, manages to reinvent the classical, new age, and pop genres. The combination of neo-classical and contemporary elements successfully bridges the gap between the history and future of popular music. The frenzied mix of strings, percussion, piano, and other assorted instruments create an impressive result that is difficult to ignore. The meandering piano melody is a thing of beauty.  This is a fine recording.  Bring on the wrath!” 
Matthew Forss, music journalist for the Edmonton, Canada-based Inside World Music
“Some musicians make pop or rock music before ever trying their hand at creating soundtrack compositions. Ota, on the other hand, sounds destined to be a movie music creator. Ota is one talented and accomplished recording artist 
Dan MacIntosh, writer and professional music journalist

bogdan-ota-united